Share

Traditionele Sandwich

lunch 15 min. 4 personen Landana LIGHT

Ingrediënten:

4 plakjes Landana LIGHT
2 Eieren
zout en vers gemalen peper
1 krop sla
1/2 bosje radijsjes
2 tomaten
4 Italiaanse bollen (of stokbrood)
4 el mayonaise
4 plakken rauwe ham (ronde plakken)
Eventueel wat eetbare bloemen

Bereidingswijze:

Kook de eieren hard, droog ze af en pel de eieren. Snijd de eieren in plakjes met een eiersnijder en bestrooi ze met zout en peper. Haal de bladeren van de krop en was de blaadjes. Spoel de radijs en tomaat en snijd ze in dunne plakjes.

Snijd de kapjes van de Italiaanse bollen af, pluk het broodkruim met de vingers uit de bol. Smeer de uitgeholde broodbol met de bolle kant van een lepel in met een eetlepel mayonaise. Vul de bollen achtereenvolgens met een laagje sla, ham, Landana LIGHT, tomaat, ei en radijs. Druk de vulling stevig aan en plaats het kapje weer terug op het broodje. Lekker voor onderweg. Serveer het met eetbare bloemblaadjes.