Gevulde courgette
Ingrediënten:
200 gr Landana geitenkaas Koriander & Fenegriek, in kleine blokjes gesneden
2 courgettes, van gelijke dikte
1 gele paprika, in kleine blokjes
2 tomaten, zaadlijsten verwijderd, in kleine blokjes
80 gr cashewnoten, grof gehakt
zout en versgemalen peper
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de courgettes in de lengte en hol deze uit met een theelepel. Maak een mengsel van de paprika, verse tomaten, cashewnoten en Landana geitenkaas. Breng dit op smaak met zout en peper. Vul de courgettes met het mengsel en druk dit aan. Bekleed een bakplaat met bakpapier en bak hierop de vier courgettehelften in ca. 30 minuten gaar.
Lekker met rijst of couscous.
Wijntip:
Berberana Dragon (Rosé, Spanje)
Variatietip:
Gebruik ook eens Landana geitenkaas Mild, heerlijk zacht van smaak.